+381 60 033-2844 biljagluvic@hotmail.com

The Waxing Room | Depilacija toplim voskom


Depilacija toplim i hladnim voskom

Waxing Room-Depilacija toplim i hladnim voskom

Kozmeticki salon the waxing room pruža usluge depilacije primenom najkvalitetnijeg toplog i hladnog voska kojim se postiže odličan rezultat, uz minimalan bol i napor, posebno kada je u pitanju tretman osetljivih regija. Važno je istaći da se za depilaciju intimne regije koristi jednokratni vosak koji se potom baca.

Threading [depilacija koncem]

Waxing Room-Threading [depilacija koncem]

Threading je metoda uklanjanja dlaka koja potice iz Irana,Indije i centralne Azije. U novije vreme je stekao popularnost u zapadnim zemljama,posebno u kozmetici[narocito za uklanjanje/oblikovanje obrva].Cupanje dlacica koncem ili threading izvodi se brzim potezima sirenja i stezanja konca,kako bi se zahvatila najsitnija dlacica koja se cupa iz korena.

Threading  se primenjuje kao medoda uklanjanja neželjenih dlaka na celoj povrsini lica,obrva i gornje usne. Threading nije dobra metoda za uklanjanje dlaka na nogama ili rukama,jer je dlaka na tim podrucjima prilicno gruba i ima previse za uklanjanje.

Tokom postupka se ne koriste hemikalije,pa je threading idealan za osobe sa osetljivom kožom.

Pazuh

Waxing Room-Pazuh

Tokom leta najvise problema zadaje pazuh,upravo zbog toga sto moramo da vodimo racuna o dlacicama koje se javljaju nakon brijanja.One mogu da budu jako dosadne,jer nakon brijanja pocinju vrlo brzo da rastu,ali to ne znaci da za ovaj problem ne postoji resenje. To resenje je,naravno,
DEPILACIJA PAZUHA

 
;